Portfolio in ‘t kort

Een snel overzicht van wat sites waar ik aan heb meegewerkt of zelfstandig heb ontwikkeld. Helaas blijkt zo’n portfolio ook maar beperkt houdbaar, want eenmaal opgeleverd weet je niet hoe lang een site blijft bestaan. Bij mijn laatste ronde langs oude projecten bleek een gedeelte alweer te zijn overleden, hernoemd of berbouwd te zijn. Maar ja, zo gaan die dingen.

Zakelijk
Momenteel ben ik werkzaam als stafmedewerker internet en intranet bij FNV Bondgenoten. Dit houdt veel projectmatig werk in binnen een aparte organisatie. Internetstrategie, kennismanagement, interne communicatie en verbetering van de dienstverlening aan leden zijn zaken waar ik bij betrokken ben. Iets visueels produceer ik niet meer, wel aardig wat notities, adviezen en projectvoorstellen.

Daarvoor werkte ik een tijdje voor Screencowboys in Amsterdam, en heb daar interessante projecten gedraaid. Doordat het een klein bedrijf is kon ik me overal mee bemoeien, en heb ik goed zicht op alle bezigheden gehad. Mijn werk daar duurde weliswaar niet erg lang, maar het was wel erg leerzaam. Niet in de laatste plaats omdat ik te maken kreeg met de zaken die er komen kijken bij het runnen van een eigen bedrijf.

Ik heb ruim twee jaar voor EuroNet Internet gewerkt op de webstudio. Veel van mijn portfolio houdt dan ook verband met werkzaamheden voor EuroNet of Wanadoo, en omvatten werkzaamheden aan de zakelijke websites van het bedrijf, maar ook sponsoracties en recreatieve sites.

Alles bij elkaar heb ik tientallen sites in elkaar gezet of was betrokken bij de ontwikkeling, een selectie hieruit heb ik kort toegelicht.

Niet Zakelijk
Omdat het bouwen van websites niet alleen werk maar ook hobby is heb ik een aantal websites gebouwd die ik gebruik als proeftuin voor mijn idee�n.

U vindt ze in de sectie Niet Zakelijk.