About

View Onno Bruins's profile on LinkedInHier een verhaaltje over mezelf: Mijn naam is dus Onno en ik ben momenteel werkzaam bij een grote non-profit instelling in Utrecht, ik houd me bezig met het ontwikkelen en opzetten van internetdienstverlening, maar voor meer informatie kun je het beste even mijn CV of webdesign portfolio bekijken.

Ik houd van fotograferen en publiceer mijn foto’s naast op deze website, regelmatig op Flickr en op Photosig, maar daarin is een beetje de klad gekomen eigenlijk. Je krijgt er wel goede feedback van andere fotografen, dus alleen foto’s waarover ik uitzonderlijk tevreden ben plaats ik daar. Met een enkele inzending per 72 uur zal dat ook wel moeten.

En recentelijk ben ik actief als beta tester bij Vazaar, een interessante foto opdracht site die nog volop in ontwikkeling is maar die veel potentie heeft, klik hier voor mijn foto’s bij Vazaar

Mijn Flickr badge:
Grobbo. Get yours at flagrantdisregard.com/flickr

Verder schrijf ik voor Sargasso, het weblog dat in maart twee dutch bloggies won. Ik ben dit weblog eind 2001 begonnen met een oud klasgenoot, maar inmiddels is de groep schrijvers aangezwollen tot een man (m/v) of 15, een aantal generalisten en een aantal specialisten. Deze mix zorgt ervoor dat je je niet meer gewdwongen voelt te moeten loggen en dat je ook op je eigen site kunt genieten van andermans werk. Dat geldt zeker voor de tekeningen van Crachat. (voorbeeldjes: 1, 2, 3, 4, 5, 6 )

Aan Laurens Lammers gaven Carl en ik een interview met Webwereld over Sargasso, komend najaar staan we ook in het NS blad Rails. Terwijl de NS in die periode toch meestal al meer dan genoeg last heeft van blaadjes op de rails…

Ik ben geen internet junk gelukkig, ik kan goddank prima zonder internet, maar het stelt me wel in staat om dingen te doen en te weten te komen die anders buiten mijn gezichtsveld gebleven zouden zijn. Ik wil graag een aantal sites tippen die echt meerwaarde hebben:

Newsvine: Laat je nieuws ontdekken dat vaak net even afwijkt van de mainstream media, de kracht van user-generated content in optima forma.

Last.fm: Hoe ontdek je nog nieuwe, echt goede muziek, zonder op de semi-porno van TMF te zijn aangewezen? Via Last FM laat je doorgeven waar je naar luistert en je krijgt een op maat gesneden radiostation.

Wired: Technology lifestyle magazine, een van de oudste, en bovendien de enige die alle content die in het (nogal duur) tijdschrift wordt gepubliceerd, ook gewoon online zetten. Lekker blad!